A Könyvfeszt leghosszabb dedikálása

A XXV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál leghosszabb dedikálása Holden Rose íróval (A Főnix Könyvműhely nem hivatalos rekordkísérlete)

(A rekordkísérlet élő ember felhasználásával zajlik, annak teljes körű beleegyezésével. Az alanyt szurkálni, ütögetni, sugárzó hő hatásának kitenni tilos és életveszélyes! Ránézve.)

A SZERZŐ pozitívan, de visszafogottan tekint előre: „Találkozunk, beszélgetünk és szelfizünk. Atomzsírkirály lesz!!!”

Könyvjelzőkkel, kedvezményekkel és hamisíthatatlan „KÖNYVFESZTES ÉLMÉNY” – hangulattal várunk, amit kizárólag a Könyvfeszten lehet átélni. Nálunk különös intenzitással.
(A szomszédos pavilonokból átkurjantott poénok és a dagadó kasszák csilingelése echte karácsonyi atmoszférát teremt.)

GYEREKEKNEK színezőket, beleolvasókat készítettünk és egy asztalt is fenntartunk majd, ahol elvannak, míg anyu/apu/nagyi levegőhöz jut.

„MINDENT ALÁÍROK, de legszívesebben a saját könyveimet. (Csak viccelek: aki más író aláírását szeretné a könyvébe, hozza magával őt is! Szívesen találkozom írókkal is.)”

SZABÁLYOK, amivel INGYEN KÖNYVhöz juthatsz!
Holden Rose maximum 10 percre hagyhatja el a pultot! Néha ugyanis muszáj, mert emberből van, legalábbis nagy százalékban. Tehát szükséges, hogy vizet, szénhidrátot, rostokat és koffeint juttasson a szervezetébe és onnan ki. (Túl sok infó…)
>>>–––>
Aki nem találja a pavilonnál (D14 – Főnix Könyvműhely), az kezdheti mérni az időt. 10 perc után, bármit választhat a pultról, és FIZETÉS NÉLKÜL TÁVOZHAT! (1 könyvről lehet szó, senki ne érkezzen targoncával.)
(A távolról érkező, „Itt vagyok! – Itt vagyok!” kiáltással közeledő író, már dedikálásra kész írónak számít!) – Ez egy tipikus, apró betűs rész.

ILLETVE! – április 21., 16:45–18:30–ig Holden Rose a Főzdebusznál lesz, egy író-olvasó találkozón, ami szintén a Főnix Könyvműhely rendezvénye, tehát dedikálásnak számít!
Itt a link: https://www.facebook.com/events/214961205922461

AZ AKCIÓ CÉLJA, hogy kitűnjünk a tömegből kissé, és minél több embernek mutathassuk be:

1. A HOLTIDŐ című regényt (YA, steampunk kalandregény)
2. A LEONARDO LOVAG című meseregényt (kezdőolvasós, színezős)
3. A NITA, GIL ÉS ÉN című novelláskötetet (rövid történetek Howard Matheu világából)

ÉS OTT VAN MÉG:

1. A kiadó új ASTRA kategóriája (felnőtt sci-fi, fantasy)
2. A kiadó új NOVA kategóriája (YA sci-fi, fantasy)
3. Frissen megjelent újdonságok nagy kedvezményekkel!

Amire még számíthattok: Fel-felbukkanó és újra elpárolgó írók, a legkülönbözőbb hajszínű írónők, mosolygó illusztrátorok, akik először látják nyomtatásban a munkájukat (úgyhogy a mosoly változhat), bloggerek, könyvsimogatók dögivel. Róluk igyekszünk egy listát írni itt, a szöveg alatt!

AKCIÓ! Aki háromnál több könyvet kíván vásárolni a Főnix pultjáról, az kérhet egyéni árajánlatot! Ez rendszerint alacsonyabb, mint a kedvezményes ár!

ELŐRENDELÉS! Bármit megvehetsz a Főnix webáruházából Könyvfesztes átvétellel: http://fonixkonyv.hu/

Akikkel biztos találkozhatsz a D14-es pavilonnál: Zoltán Farkas, HoldárnyékGabriella EldAcsai RolandVivien HollowaySzilágyi ZoltánSzélesi Sándor / Anthony SheenardVancsó ÉvaZsolt BukrosBíró Szabolcs – székirodalomUszáma MutierZoltan Toth – Hypnotic photography & digital artZsolt VargaVas AnnamariaPéter Holló-VaskóRiley E. RainesDörnyei Kálmán írói oldalaSárkányeszmeL. J. WesleyMason Murray szerzői oldala

Aki nem találja a nevét írjon már ránk, hogy felvehessük a listára! 😀 – Fesztre fel!