Hófehér blogturné

Kattints a képre, és válaszolj a Facebook-on a kérdésre, hogy hol is tart, melyik állomáson áll éppen a Hófehér blogturné!
5 naponta újra válaszolhatsz, így végül meghétszerezheted az esélyed, hogy megnyerd a 3 Howard könyv egyikét.

nyerj_howard_konyvet

***

Nyomozás síszünetben? Éppen aktuális! 😀

Hét állomása lesz az Hófehér blogturnénak, és mindegyik különleges. A bloggerek között van, akinek az első Howard könyve lesz ez, olyan is akad, aki már mindet olvasta. Lesz közöttük, lány, fiú, és aki gyerekkel olvassa, hogy teljes képet kapjon! Szóval, változatos nézőpontok szerint kerül górcső alá a regény.

A blogturné ideje alatt Howard Facebook oldalán >>> ketyeg egy játék. Aki eljön erre a linkre, részt vehet benne. A turné végén 3 könyvet sorsolunk ki. Minél több állomáson vesz részt valaki, annál nagyobb eséllyel indul! 😀

Szóval nézzük, hogy is lesz ez?

hofeher_blogturne_00_all


2017. 01. 31.
– Az első a Könyv extrák blog lesz, ahol Katica osztja meg velünk az élményeit. Ő már gyakorlott Howard olvasó, úgyhogy eléggé ismeri a szereplőket. Végtelenül kíváncsi vagyok, mennyire tetszik majd neki az új rész! 😀

2017. 02. 05. – Következik a Könyvsziget blog. Andi is mindent olvasott már Howardról, legutóbb pedig azt írta, hogy „A Hófehér kelepcét pedig kifejezetten várom! :)”. Hát, itt van! 😀

2017. 02. 10. – A blueisthenewpink blog írója, Judit sem kezdő a különös esetek terén. Ráadásul különösen figyel a részletekre, ami nekem nagyon tetszik. Meglátjuk, sikerült-e megfelelően összebogozni a szálakat.

2017. 02. 15. – Diana Landry írónő is részt vesz, méghozzá a 9 éves Tamás nevű fiával! 😀 Elsőre megtisztelő, másodjára pedig, igazán izgalmasnak hangzik. Kíváncsi vagyok fog- különbözni a véleményük! 😀

2017. 02. 20. – Kata, az MFkata gondolatai blog szerzője már részt vett egy blogturnén, méghozzá Az ellopott karácsonyén. Emiatt, ha tippelnem kéne, akkor nagyobb összegben fogadnék, hogy újra Márkkal együtt fogja olvasni az új könyvet is. Nagyon jó szórakozást hozzá!

2017. 02. 25. – Patrícia a Szembetűnő blog szerzője, egy vadonatúj ismeretség, és számára a sorozat is az újdonság erejével csapódik majd be. Olyannyira, hogy ígérete szerint először gyorsan elolvassa A harmadik-at, csak utána áll majd neki ennek a résznek 😀 (Nagy örömöt szerezve ezzel nekem!)

2017. 03. 02. – Már március lesz, mikor Uszáma barátom publikálja a turné utolsó recenzióját. Sűrű tanulmányi elfoglaltságai mellett is vállalta, hogy sereghajtóként beszáll a buliba, amit külön köszönök! Szóval, a Hófehér blogturné szerelvényén, a Könyvspirációk blog lesz a büfékocsi.

Most már nincs más hátra, csak várni a január 31-et,
az első állomást! 😀
ANNYIRA ATOM LESZ!!!

 

hofeher_beharangozo