Felolvasás Zsigmond Tamarával

Az a megtiszteltetés ért, hogy Zsigmond Tamara elvállalt egy felolvasást egy tetszőleges helyszínen. Ekkor lépett a képbe a Libris csapat és felajánlották a nagy Libri áruházuk Mesebolt nevezetű sarkát, ami a Duna Plázában van. Ez egy ilyen direkt gyerekeknek kitalált placc, ahova nem olyan egyszerű bekerülni. Tavasszal beszéltük meg, hogy őszre lesz hely. És meg is érkeztünk a lényeghez, október 8-án megjelenünk a helyszínen Tamarával, és egy nagyon jó hangulatú délutánt kerekítünk az amúgy borongósnak ígérkező őszi sziesztából.

Október 8. szombat, 15:00–18:00
Duna Plaza Libri Könyvesbolt – Váci út 178., Budapest, 1138

A rendezvény Facebook oldalát itt találod >>>

 

Ismerd meg Howard világát

 

Kedves gyerekek!
Howard Matheu vagyok. Majdnem kilenc éve születtem itt, a kikötőtől nem messze, Southamptonban. Nitával és Gillel a Crown Woodba járunk, és ha valami gyanúsat látunk, nyomozni kezdünk. Kutattunk már plüssnyulak után, máskor meg Kheopsz fáraó jogarát csente el valaki. Aztán a történeteket lejegyzetelem, hogy könyv lehessen belőle. Most elküldöm hozzátok Holden Rose írót, aki egy szakállas fazon, és mesél nektek néhány érdekességet ezekről az esetekről. De figyelem, ez nem mese!
Ez detektívtörténet. (gyerekeknek)

Kedves szülők!
Szeretettel várom önöket és 7-11 éves gyermekeiket, mert személyesen szeretnék mesélni arról, mit rejteget ez a sorozat az olvasóimnak. A helyszínen belelapozhatnak mind a négy részbe, Zsigmond Tamara színművésznő pedig egy izgalmas részletet olvas majd fel nekünk. A legügyesebb gyermek pedig ajándékkönyvvel távozhat!
Holden Rose, a szerző

Howard Matheu történeteiben nincs mágia, varázslat és mesebeli szereplők. A sztori a dél-angliai Southamptonban játszódik, ahol Howard és barátai vélt vagy valós esetek után nyomoznak. Az eseményeket a nyolc és fél éves Howard szemén keresztül követhetjük, az ő meglátásai és fantáziája teszik szórakoztatóvá az eseteket. A könyvekben nincs erőszak, ellenben van izgalom, pörgés és csavaros bűnesetek, amik mindig megnyugtató módon oldódnak meg.